Συνεχίστηκε η επιτυχία και τη 2η μέρα του φεστιβάλ…

23/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η επιτυχία του φεστιβάλ Πτολεμαΐδα η πόλη γιορτάΖΕΙ…

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Χθες, Πέμπτη 22 Μαρτίου, οι πολίτες της Πτολεμαΐδας είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν από νωρίς το απόγευμα με τα εγκαίνια των εκθέσεων εικαστικών στο Sinatra’s Bar και στο Καφέ Ιδέες, όπου ο κόσμος παρακολούθησε με ενδιαφέρον την παρουσίαση των εκθέσεων από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Το βράδυ, την σκυτάλη πήραν οι Villa Quattro και οι Manitarock.

Οι Villa Quattro,  αγαπημένο συγκρότημα της πόλης μας, που μας εξέπληξαν ευχάριστα με το πλούσιο πρόγραμμα τους και τις ευρηματικές διασκευές τους. Όσοι βρέθηκαν στο Café Mob, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένα τραγούδια και να παρασυρθούν στους ρυθμούς του συγκροτήματος.

  
Οι Manitarock, στο Casarte, μας παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο  και διαφορετικό live.  Η ιδέα της  προώθησης των προϊόντων του τόπου τους, των Γρεβενών, μέσα από το happening της μαγειρικής πριν από τις συναυλίες τους εκτός από ευρηματική είναι και εξαιρετικά γευστική. Η συναυλία τους ένα ονειρικό ταξίδι σε αγαπημένες ροκ μελωδίες εμπλουτισμένες με ήχους ηπειρώτικους και στοιχεία παραδοσιακής μουσικής.

Μια ακόμα βραδιά γεμάτη ήχους παραδοσιακό και σύγχρονο «χρώμα» που παρά τον κακό καιρό και το ξαφνικό χιόνι, έκαναν την πόλη γιορτή!

Please follow and like us: