μαγικές στιγμές …χθες στη συναυλία με τον Κώστα Θωμαΐδη …Θύμιο Παπαδόπουλο στα πνευστά και Λάζαρο Τσαβδαρίδη στο πιάνο…

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πτολεμαΐδα, 27/3/2018

2ο Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας – Η πόλη γιορτάΖΕΙ

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της 6ης μέρας…

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ  Πτολεμαΐδας – Η πόλη γιορτάΖΕΙ χθες Δευτέρα 26 Μαρτίου.

Το μεσημέρι το κοινό είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί για δεύτερη μέρα τον Αρχαίο Μακεδονικό Τάφο που βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Σπηλιάς Αγίας Παρασκευής.

Κατενθουσιασμένοι έμειναν όσοι συμμετείχαν στα σεμινάρια υποκριτικής του Γιώργου Παπαγεωργίου με τίτλο “Κώδικες Υποκριτικής: Ο αυτοσχεδιασμός ως μέσο αφήγησης” και Λευτέρη Γιοβανίδη με τίτλο “Λεκτικός Αυτοσχεδιασμός”.

Η βραδιά ξεκίνησε με την συναυλία του Κώστα Θωμαΐδη, ο οποίος συμπράττοντας με τους εξαιρετικούς μουσικούς, Θύμιο Παπαδόπουλο στα πνευστά και Λάζαρο Τσαβδαρίδη στο πιάνο,  παρουσίασαν τα λυρικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και μας χάρισαν μια μαγική βραδιά γεμάτη μελωδίες και αγαπημένες μουσικές. Στο Αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, επικρατούσε η απόλυτη σιωπή μιας και κανείς δεν ήθελε να χάσει στιγμή από την μυσταγωγική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες.

Αργότερα, στο Baccara Bar σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, οι Polkar απογείωσαν την βραδιά με το κέφι και την ζωντάνια τους. Το νεανικό συγκρότημα, με frontman τον ταλαντούχο Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά και αξιόλογους μουσικούς να τον πλαισιώνουν μετέδωσαν την ενέργεια και το κέφι τους στους θαμώνες του μαγαζιού.

 

Μια ακόμα γεμάτη βραδιά όπου η πόλη έδειξε πως ξέρει να γιορτάΖΕΙ.

Σας περιμένουμε όλους στις σημερινές εκδηλώσεις με ένα ακόμη πλούσιο πρόγραμμα…

Περισσότερες πληροφορίες στο site μας: http://www.ypsikaminos.gr

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ